De leukste en handigste kantoorartikelen

Kantoorartikelen kunnen de associatie opleveren saai te zijn. Ze worden voornamelijk voor praktische zaken gebruikt en het belangrijkste van de producten is dat ze functioneel zijn. Toch is het ook belangrijk dat de kantoorartikelen ook uitnodigend zijn. Je gaat ten slotte sneller en makkelijker aan het werk als de artikelen die je gebruikt je ook een goed gevoel geven en het werk dat je met ze moet uitvoeren een stukje leuker lijkt doordat je hierbij artikelen gebruikt die ook er leuk uitzien of waar je een warm gevoel van krijgt. Dit kan op heel veel verschillende manieren zijn en voor iedereen is iets anders leuk of geschikt.

De functionaliteit van het kantoorartikel

De functionaliteit van het kantoorartikel is toch het belangrijkste aangezien kantoorartikelen gebruiksvoorwerpen zijn. Iets waar je over na moet denken bij een agenda bestellen is bijvoorbeeld het overzicht dat voor jou het beste werkt. Is het bijvoorbeeld handiger om een overzicht te hebben voor de hele week, of is een overzicht per dag juist handiger. Er bestaan agenda’s waarbij je zelf de data in kunt vullen en dus zelf kunt bepalen op welk je moment je met je agenda begint, dit kan handig zijn voor mensen met een onconventioneel rooster. Niks is goed of fout, het gaat erom dat het duidelijk voor de gebruiker is wat het beste werkt en dat je hier je keuze op basseerd.

De persoonlijke touch van het kantoorartikel

Naast functioneel zijn kantoorartikelen ook heel persoonlijk. Je gebruikt ze veel en vaak en zeggen echt iets over de gebruiker. Bij een notitieboekje bestellen is het daarom ook erg belangrijk om hierbij naar je persoonlijkheid te kijken. Dit is belangrijk voor de functionaliteit, maar ook voor de vormgeving. Ben je erg creatief, dan zal dit ook in jouw notitieboekje naar voren komen en kies je er waarschijnlijk voor om een notitieboekje te kopen die er in eerste instantie unie uitziet, maar waar je later zelf dingen aan toevoegd. Dit is ook handig om te doen als je veel samenwerkt en je notitieboekje niet kwijt wilt raken. Omdat jouw notitieboekje uniek is zal je hem altijd herkennen.

Kantoorartikelen voor leuke dingen gebruiken

Ook zijn kantoorartikelen niet alleen maar saai en ze hoeven ook niet alleen maar met werk of school geassocieerd te worden. Kantoorartikelen kunnen ook met vrije tijd en hobbies geassocieerd worden. Zo is het bijvoorbeeld heel leuk om ook alle leuke afspraken in je agenda op te schrijven, hierdoor zie je niet alleen de dingen die gedaan moeten worden maar ook de dingen die ontspanning opleveren. Een sketchbook hoort ook bij de categorie kantoorartikelen, maar zal je waarschijnlijk voornamelijk gebruiken om te ontspannen en je creativiteit zijn gang te laten gaan. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen of schilderen, maar even al je gedachten op nul zetten met een potlood of kwast in je hand kan voor niemand kwaad. Als je dit gevonden hebt zal je merken dat je ook tijdens je werkzaamheden waarbij je ook kantoorartikelen moet gebruiken toch beter kunt ontspannen en dat je het beter volhoudt om geconcentreerd met iets bezig te zijn.

De leukste en handigste kantoorartikelen
Schuiven naar boven