Heerlijk vlees aan huis geleverd

Vlees

Ben jij ook zo’n carnivoor die graag een stukje mals vlees verorbert? Of ben je eerder een flexitariër die maar af en toe vlees eet, maar dan wel kwaliteitsvol vlees wenst? Voor ieder wat wils … Wanneer je zin hebt in een mals stukje vlees van uitstekende kwaliteit, hoef je de deur niet meer uit. Je kan deze delicatessen online bestellen en ze worden bij je thuis geleverd! Het enige wat jij moet doen is je pakketje aannemen en je vlees bereiden!

Hoe werkt het?

Via de website van the butchery kan je een hele catalogus raadplegen met daarin een ruim assortiment aan vlees van hoogstaande kwaliteit. Je kiest zelf het soort vlees waar je zin in hebt en krijgt dan nog extra opties waar je uit kan kiezen. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een heerlijke entrecote of sappige spareribs, kan je dit ingeven in het keuzemenu.
Bij een entrecote kan je dan nog kiezen of je dit vlees wil van een graangevoerd of grasgevoerd rund, kies je de rijping die je voorkeur wegdraagt, de smaakintensiteit en de marmering.
Bij de spareribs heb je dan weer de keuze uit BBQ-spareribs, Iberico spareribs of St. Louis style ribs.
Je plaatst je bestelling en krijgt ze vervolgens in een mum van tijd quickfrozen aan huis geleverd.

Verschillende soorten entrecote

Een entrecote is een stukje vlees dat uit de dunne lende van het rund gesneden wordt, het stukje dat dus tussen de ribben ligt. Door het vetrandje dat aan het vlees hangt, krijgt deze steak enorm veel smaak. Natuurlijk heeft elk runderras zijn eigen kwaliteiten. Een Japanse Wagyu entrecote is bijvoorbeeld wel erg prijzig, maar ook ontzettend intens en uniek van smaak. Prefereer je eerder een lichte smaak, dan vind je je gading zeker bij een entrecote van het Hereford ras. Welk soort entrecote je ook kiest, even kort aangebakken in een pan met wat boter of dichtgeschroeid op de BBQ smaakt dit topvlees fantastisch goed!

Drie soorten spareribs

Ribbetjes zijn hét barbecuevlees bij uitstek. Maar het ene ribbetje is natuurlijk het andere niet. Kies je voor St. Louis style ribs, dan mag je buikspareribs verwachten. Deze ribbetjes zijn dikbevleesd en stevig. BBQ-spareribs zijn dan vaker weer net wat vettiger en sappiger. En de Iberico spareribs zijn dé ribbetjes bij uitstek voor de fijnproevers onder ons. Dit malse vlees bevat minder vet en smelt op je tong. Eender welke soort sparerib je kiest, dit vlees smaakt altijd nog beter met een heerlijke marinade er op. Zoet, pikant of oosters geïnspireerd, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Heerlijk vlees aan huis geleverd
Schuiven naar boven