Tuinmeubeltrends 2022

Tuinmeubels

Het is een jaarlijkse traditie dat we u kennis laten maken met de tuinmeubeltrends voor 2022. Hoewel vorig jaar een bewogen jaar was voor tuinmeubelen, zijn de nieuwe tuinmeubeltrends allemaal weer de moeite waard. In deze blog vertellen we je er meer over. De tuinmeubeltrends van 2022 worden vooral gekenmerkt door nieuwe materiaalcombinaties, maar ook door interessante nieuwe trends en zelfs nieuwe producten.

Gezellige bijzettafels met open haard

Vorig jaar presenteerde SUNS loungetafels met ingebouwde led-verlichting. Dankzij hun elegante design zullen ze in 2022 opnieuw een van de publieksfavorieten zijn. Daarnaast komt SUNS met nieuwe tuintafels met ingebouwde haarden. Deze nieuwe tuintrend kenmerkt zich door zijn elegante design. Het leuke van deze bijzettafels is dat je de open haard in het eerste tafeltje kunt plaatsen en de gasfles in het tweede tafeltje.

Ligstoelen in een nieuwe stijl

Ook in 2022 lanceert SUNS ligstoelen in een nieuwe stijl. Deze zijn gemaakt van zeer robuust teak, hebben een minimalistisch oppervlak en zien er elegant uit. Loungestoelen in een echt verouderde stijl. Ze passen perfect in hedendaags moderne of eenvoudig aangelegde tuinen. Omdat hout als natuurlijk materiaal is gebruikt, passen deze ligbedden in bijna elke tuin.

Parasol in houtlook

4 Seasons Outdoor presenteert in 2022 nieuwe parasols met houtlook. Deze tuintrend hoort zeker thuis in het rijtje bijzondere tuinmeubeltrends. De houtlook parasols hebben het comfort van aluminium, maar zien eruit als teakhout. De best verkochte variant: De 4 Seasons Siesta parasol is er ook in deze optie! Parasols met een houtlook passen goed bij biologische tuinsets of moderne tuinen. Combineer natuurlijke elementen met een elegant design.

Comfortstoel voor op tuinbanken

Een andere tuintrend die we je zeker niet willen onthouden is de nieuwe comfortstoel van SUNS. SUNS brengt een geheel nieuw tuinaccessoire op de markt. De SUNS comfortstoel past op elke tuinbank en maakt van elke bank zonder rugleuning een comfortabele, trendy zitplek. Door uw eigen lichaamsgewicht kunt u tegen de comfortstoel leunen. De comfortstoel is vanaf februari 2022 verkrijgbaar in vijf kleuren.

Tuintafels van aluminium met opdruk in houtlook

Een leuke nieuwe tuintrend in 2022 worden de aluminium tuintafels met houtlook print. Deze tuintafels van Garden Impressions zijn gemaakt van volledig aluminium, maar dan met een houtlook print. Dit is een soort filmlaag die over het aluminium wordt getrokken. Deze tuintafels zijn zeer praktisch en onderhoudsvriendelijk. Bovendien zijn ze bijna niet van echt hout te onderscheiden!

Touw in de kleur groen

Touw in de kleur groen is een trend die zich in 2022 zal voortzetten. Touw is een populair materiaal en wordt gebruikt in verschillende soorten terrasmeubilair. Een voordeel van touw is dat het in verschillende stijlen kan worden gebruikt. Het is ook zeer onderhoudsarm en gemakkelijk schoon te maken en te gebruiken. Met name de nieuwe tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor en Taste by 4 Seasons zullen in deze nieuwe kleur worden geproduceerd. Uiteraard in verschillende prijsklassen en varianten.

Tuinmeubeltrends 2022
Schuiven naar boven