Wandelen van hut naar hut

Wandelen

Wandelen is de ideale manier om een vakantie omgeving te verkennen. Je ziet en hoort veel meer en je neemt de omgeving veel beter in je op als je een wandelvakantie aan het doen bent. Niet voor niets wordt de wandelvakantie de laatste jaren steeds populairder. Wandelen is niet alleen gezond, het is ook ontspannend. Een huttentocht is bijvoorbeeld heel erg leuk om te doen als je dol bent op wandelen door de bergen. Tijdens een huttentocht wandel je van hut naar hut. Doelgericht ben je dus aan het verplaatsen terwijl je ondertussen geniet van de wandeltocht en de omgeving. Hier lees je alles over de huttentocht en waar je dit het leukste kunt beleven.

Ontdek Zwitserland

Een huttentocht Zwitserland is heel erg bijzonder om te doen. Zwitserland is natuurlijk van zichzelf al een prachtig land. De mooie Alpen met hun verre uitzichten over eindeloze valleien, bergtoppen en riviertjes die spontaan langs de bergen stromen. De Zwitserse Alpen staan garant voor rust, ontspanning maar ook nieuwe inspiratie. Het gevoel dat je leeft!

Een huttentocht in Zwitserland is dan ook de ideale manier om het land te verkennen. Je verplaatst je iedere dag van hut naar hut. Tijdens jouw wandeltocht weet je dan al dat aan het einde van de dag een heerlijke berghut op jou wacht waar je lekker kunt eten en slapen. Daar kun je je energielevel weer omhoog krikken om de volgende dag weer op pad te kunnen.

Je hoeft niet weken te oefenen om een wandeltocht in Zwitserland te kunnen doen, op jouw eigen niveau kun je namelijk heerlijk wandelen in Zweden. Of dit nu een beginnend niveau of een gevorderd niveau.

Wandelen in IJsland

IJsland is natuurlijk een prachtig land wat in ieder jaargetijde wel iets moois heeft te bieden. Als je het hebt over pure natuur dan ben je in IJsland aan het goede adres. Vulkanen, ruige gebergten, wilde dieren, je vindt het er allemaal. Wat is er nu mooier dan wandelen in IJsland? Dichter bij de essentie van ons bestaan kun je niet komen. Alle rauwe elementen zijn in IJsland te vinden.

En nu kun je dus ervaren hoe wandelen IJsland in de kern is, je kunt er namelijk prachtige huttentochten boeken. Na een lange dag wandelen wacht zich dan weer een heerlijke, comfortabele hut op jou. Daar kun jij ontspannen en nog eens nagenieten van alle mooie indrukken die je in IJsland hebt opgedaan.

Wandelen van hut naar hut
Schuiven naar boven